hejdå 2010, hej 2011

nu är jag med elisbeth, &vi har precis sett klart micke&molle HAHAHA, &påbörjat en film:$ men vi ska typ gå ut till bilen&sitta där i en halvtimme(?) &sen blire att hon sover hära(y' vi ska typ fara alldelens strax till lovisab som sagt, &jag tar inte med mig kameran så inga bilder TYVÄRR:$ men någon annan kanske tar med, &isf snor jag bilder av dom. nu blir dehär nog sista inlägget för iår!!

vet att de inte är nytt år men, vi säger så i förväg;)
/emelie

kvällens outfit

världens sämsta bild men w/e.
aja, dehär ska jag ha på mig ikv + en tjocktröja då:) tror den jag fick i julklapp. nyår kommer spenderas hos lovisa i innervik med hon, jaana, frida, sannab, malin&en massa mer. bara dom jag vet, sen kommer jag dra med mig elisabeth oxå(y' hon kommer hit vid halv 5, sen ska jag äta sen vid 6, halv 7 beger vi oss ditåt. kommer säkert bli jättekul! snart är de alltså 2011, ett år närmare 2012 då jorden går under. ne skoja, men har hunnit med så grymt mke dehär året. kanske skriver ett inlägg va jag hunnit med under året imorn, eller i övermorn eller ikv om jag orkar. fast kommer typ hem efter 12 så då blire imorn. aja, blir KANSKE sista inlägget för iår.
kyss&smek - emelie

Dag 24 - Dit skulle jag vilja resa och varför

spanienturkiet osv. &de är för jag har aldrig varit utomlands förutom t typ norge&grannlanden. vill sola, bada, bli brun! de skulle va så sjukt najs:)!
/emelie

Om

Min profilbild

vardag,foto
RSS 2.0